Hyvinvoinnin konsultaatiopalvelut ammattilaisille ja yksityishenkilöille Helsingin seudulla

RatkaisunAvain Oy tarjoaa konsultaatiopalvelut hyvinvoinnista sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, perheille ja yksilöille Helsingin seudulla ja koko Uudenmaan alueella. Autan ammattilaisia tukipalveluiden rakentamisessa. 


Perheille ja yksilöille tuon tukea haastavissa elämäntilanteissa joko perhe-elämässä tai henkilökohtaisessa jaksamisessa.

Koulutuspalvelut

Etsitkö apua lapsiperheen vuorovaikutuksen ongelmiin? Tarjoan sinulle ratkaisun avaimet.

Ota yhteyttä

Konsultaatiot yksityishenkilöille

Lapsiperheiden elämässä on monia erilaisia vaiheita iloine ja suruineen. Ajoittain lasten kehitysvaiheisiin liittyvät haasteet tai muuttuneen elämäntilanteen vaikutus lapsiin askarruttavat vanhempia. 


Vanhemmat voivat käyttää konsultaatiota apuna elämäntilanteissa, joissa tarvitaan apua ja tukea, mutta joissa heillä ei ole tietoa siitä, miten edetä.

Vanhempien konsultaatiot koskevat tyypillisesti hoito- ja kasvatustilanteissa pärjäämistä tai onnistumista, elämän kriisitilanteista (kuten erosta) selviytymistä tai perheenjäsenen sairastumista. Mikään konsultaation aihe ei ole huono. Tärkeintä on, että lähtee aktiivisesti etsimään ratkaisuja pulmalliseen tilanteeseen.


Konsultaatio sopii henkilöille, jotka haluavat tukea nopeasti, eivätkä halua tai saa palvelua julkiselta sektorilta.

Konsultaatiot ammattilaisille

Sosiaalialan, terveydenhuollon ja hyvinvointialojen ammattilaisille tarjoamme konsultaatiota neuropsykiatrisen diagnoosin tai neuropsykiatrisia piirteitä omaavien henkilöiden kanssa työskentelyyn. Tyypillisesti konsultaatiot koskevat tukipalveluiden rakentamista tai asiakkaan kanssa kommunikointia. Tämän lisäksi konsultaatiota pyydetään lastensuojelun ja sosiaalihuollon asiakkaiden tukipalveluiden rakentamiseen.

Hinnoittelu

Tarjoan konsultaatiota ammattilaisille pääsääntöisesti puhelimitse tai kasvotusten. 

Yksityishenkilöiden konsultaatio tuodaan asiakkaan kotiin. Konsultaatio voi olla yksittäinen tapaaminen tai osa suurempaa palvelukokonaisuutta.

Konsultaation hinta: 80 €/h + kilometrikulut 0,52 €/km

"Saimme erittäin hyvää ja ammattitaitoista palvelua, jota lämmöllä suosittelen."

Valmennukseen osallistunut

Asiakas-ikoni

"Anu osasi auttaa. Hänellä on hyvä ammattitaito ja hän ymmärsi minua. Suosittelisin.”

Nuoren palaute

Asiakas-ikoni

Kun etsit neuvoa vaikeasta tilanteesta selviämiseen, konsultaatiopalveluni ovat käytettävissäsi Helsingin ja Uudenmaan seudulla.

Ota yhteyttä!

RatkaisunAvain Oy  

Suitiantie 834

08500 Lohja

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.