Yrityksemme hyvinvointivalmennukset ovat kurssimuotoisia valmennuksia tai henkilökohtaisia valmennuksia. Valmennukset perustuvat tutkittuun ja kokemuspohjaiseen tietoon.

Kurssimuotoiset hyvinvointivalmennukset järjestetään vaihtelevin teemoin ja kurssille osallistuu samanaikaisesti useampia osallistujia. Ilmoitamme ajankohtaisista kursseista etusivullamme.

Henkilökohtaiset hyvinvointivalmennukset räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Lähtökohtana on usein jokin asiakkaan kokema haaste tai elämäntilanne johon hän haluaa muutosta. Henkilökohtainen hyvivointivalmennus on voimavara- ja ratkaisukeskeistä valmennusta, joka tähtää asiakkaan toiveiden mukaiseen elämänmuutokseen. Henkilökohtainen hyvinvointivalmennus on suunnattu opiskelijoille ja aikuisille. Henkilökohtainen hyvinvointivalmennus tapahtuu asiakkaan kotona tai hänen toivomassaan ympäristössä.


Hinta:

Kurssimuotoiset hyvinvointivalmennukset ovat aina hinnoiteltu teeman mukaisesti. Hinta on esillä kurssin tiedotteessa.

Henkilökohtaiset hyvinvointivalmennukset suunnitellaan ja hinnoitellaan asiakkaan toiveet huomioiden. Lähtökohtaisesti ensimmäinen valmennus maksaa 80€/h. Jokaisesta tapaamisesta veloitetaan kilometrikorvaukset.